Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

17. mai-råd fra epletips

Norges store festdag er rett rundt hjørnet, og mange gleder seg. Barn og voksne møter opp for å gå i eller se på barnetog, og spise iskrem. Men det forekommer også mye lommetyveri. Vi tar for oss et par tips for å sikre deg mot iPhone-tyveri.

1. Sett på kode

En kode på telefonen er en svært god start. Gå til Instillinger → Touch ID og kode og tilpass dine kodepreferanser.

sikker iphone

2. Finn min iPhone

Under iCloud Instillinger kan du scrolle deg ned til noe som heter Finn iPhone. Dette er en genial funksjon. Dersom telefonen din skulle komme på avveie, kan du logge deg inn på www.iCloud.com, og se på kartet hvor enheten befinner seg. Du kan logge inn på iCloud fra både PC og Mac.

finn min iphone

finn min iphone1

3. Ta en sikkerhetskopi

Ta en sikkerhetskopi, for sikkerhets skyld. Det aller vondeste med å miste telefonen kan være å miste alle bilder og minner. Dette unngår du enkelt ved å lagre alt på datamaskinen før du går. Koble iPhone til Macen, åpne iTunes, og klikk på Sikkerhetskopier nå. Da vil din nye telefon være akkurat som den gamle, i tilfelle du mister den.

sikkerhetskopi iphone