Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Eplehjelp AS samler inn og bruker personopplysninger fra brukere på eplehjelp.no.

Eplehjelp har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å gjøre det enklere for deg som bruker av eplehjelp.no ber vi om relevant personalia og kontaktinformasjon ved registrering på vår nettside. Vi utleverer ikke denne informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg, samt at informasjon om deg blir slettet.

Informasjonskapsler på eplehjelp.no

Vår nettside benytter informasjonskapsler (også kalt cookies), og ved å bruke eplehjelp.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers minne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker vår nettside.

De fleste nyere nettlesere, som Safari, Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, etc., er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir lagret. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.