Vi hjelper flere tusen Apple-brukere hver måned

Se hva noen av de sier nedenfor, eller se Facebook-omtaler

Når du sitter der og jobber og står skikkelig fast er Eplehjelp det man trenger. Eplehjelp har fungert som vår IT-avdeling siden 2012 og alle våre ansatte ringer Eplehjelp når de trenger hjelp. EPLEHJELP ROCKS!

Jack Stensland

om bedrift

Ble overrasket over måten å lære på. Litt uvant i starten, men behagelig og trygt etterhvert. Veldig tilgjengelig!

Karete Pettersen

om kurs

Blokka er et must for mange av oss. Har anbefalt den til mange. Ønsker dere gutta i Eplehjelp et godt nytt år og ser fram til fortsatt gjensyn gjennom hyggelige videoer.

Rese Hjelle

om epleblokka

Toppers kurs! Veldig infomativt og veldig lærerikt når du sammenligner Mac med Pc. Dette har jeg etterlyst i ett år snart, men ingen har visst om noe slikt kurs. Dette er jeg sikker på er og vil bli kjempepopulært. Har sett bare tre videoer ennå jeg, men gleder meg til fortsettelsen.

Heidi Selnes

om kurs

Jeg ble overlykkelig da jeg fant Eplehjelp.no! Jeg kan se kurs akkurat når det passer meg og stoppe og ta det igjen dersom noe er vanskelig. Kursene er konkrete, tydelige og oversiktlige. Jeg har hatt Mac i to år, men kunne ikke halvparten av det jeg kan nå. Eplehjelp.no anbefales til alle som har Mac, iPad og iPhone!

Mirjam Kristiansen

om kurs

Jeg elsker dette kurset! Lærer så mye, og jeg er en ung dame på 70 år! Jeg er igang, og dette er midt i blinken for meg! 
Skjønner at jeg har hatt maskinen i ti år uten å kunne bruke den skikkelig.

Anne-Kari Thomassen

om kurs

To ganger har verden rast sammen og begge gangene trodde jeg at det meste på min Mac var tapt for evig og alltid. For oss som driver eget selskap – og som ikke lenger har en IT-avdeling å kontakte – har Eplehjelp vært til uvurderlig hjelp ved disse krisene. Eplehjelp har rett og slett vært min livredder!

Bjørn Tvare

om kurs

Hvordan man skal bruke iPhoto er ikke intuitivt, men iPhoto-kurset på epletips.no forklarer alt på en konkret og forståelig måte.

Arne Falch Vik

om kurs

Hei dere! Bare en gladmelding: Dette var interessant, lærerikt, instruktivt og gøy. Tok de to første snuttene i kveld, imponerende pedagogisk opplagt, passer selv for en treg 68-åring som meg. Sjelden jeg har følt at pengerne har vært SÅ godt anvendt!

Kai Bratteng

om kurs

Dette er helt genialt. Jeg KOSER meg med Eplehjelp sine kurs og har blitt så mye flinkere. TAKKER! Nå er det foto kurs:)

Randi Østensen

om kurs

Disse kursene er geniale. Kjøpte tilgang for ca en uke siden. Har allerede memorert en del grunnleggende. Genialt for oss som ikke orker å lese bruksanvisning, men prøve ut direkte. På dette kurset får man det grunnleggende og kan gå dypere på egen hånd

Ronny Ask

om kurs

Kjempebra bok! Fikk den før jul, så det jeg har fått lest virker kjempebra og nyttig. Fortsatt god jul til Eple-gutta.

Anne Lise Bredde

om epleblokka

Super huskeliste for oss som ikke orker eller klarer å strukturere alle tipsene fra kursene. Helt supert å slippe å reise en plass å gå på kurs - bare ta de på nettet når det passer. Og så bruke Epleblokka til å notere i. Alle (og spesielt) tidligere PC brukere bør ta kurs for å spare mye tid. Takker til Eple-gutta.

Per Magne Gabrielsen

om epleblokka

Hei Henrik :) Må takke dæ virkelig for et fantastisk kurs, tar Mac for nybegynnere. E ikke blitt ferdig med kurset enda, men e snart ferdig med opprydding i min Finder. Utrolig lett etter di bruksanvisning. Virkelig mye nyttig! Må repetere litt, så flott at æ kan ha kurset i ett år. Ska ta del 2 når det kommer, og iMovie. Tusen takk for et fantastisk lærerikt kurs! Æ anbefale det til dem æ kjenne som har Mac. No ska mi søster hive sæ på sa ho!

Unni Thomassen

om kurs

Tips og triksene på eplehjelp.no er enkle, forklart på en forståelig måte og har gjort meg bedre kjent med min iPhone.

Anders Pettersen

Som lite teknisk person er det med bekymring jeg møtte utfordringer med min Mac. Eplehjelp har vært fantastisk på mange måter: de møtte meg med et varmt smil og respekt, de løste utfordringene mine og jeg følte meg godt tatt vare på. Jeg kan bare anbefalle dem på det varmeste. De har et super konsept og har skjønt at god service gjør forskjellen. Jeg blir nok fast kunne der! Takk Martin for god hjelp.

Martine Christensen

om hjelp

Super fornøyd med all hjelp jeg har fått fra dere. Dere er alltid hyggelig, gir veldig god service og kommer kjapt på banen. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deres hjelp - anbefaler Eplehjelp på det varmeste!

Charlotte Nagelgaard

om hjelp

Per Øyvind

om hjelp

Morten forteller om sin erfaring med våre nettbaserte kurs - hjemme i sin egen stue.

Morten Skjennem

om kurs

Hei dere! Bare en gladmelding: Dette var interessant, lærerikt, instruktivt og gøy. Tok de to første snuttene i kveld, imponerende pedagogisk opplagt, passer selv for en treg 68-åring som meg. Sjelden jeg har følt at pengerne har vært SÅ godt anvendt!

Kai Bratteng

om kurs

Epleblokka er ufattelig lettfattelig! Det kan du sitere meg på :) Allerede tjent inn det den kostet siden jeg fant ut at antivirusprogrammet jeg skulle kjøpe fornye til 499,- var totalt bortkastet siden det er et gratis dere anbefaler. Takk for det! Takk for super hjelp! Vet ikke hvordan jeg skulle klart overgangen uten kursene fra Eplehjelp, webinarer og Epleblokka.

Tone I. Lundsaunet

om epleblokka

Jeg bruker Mac på jobb, og elsker når ting bare funker. Eplehjelp gir raske svar og super hjelp når jeg trenger det, på en forståelig måte! Perfekt for utålmodige meg, absolutt verdt pengene.

Sascha Anonsen

om bedrift

Kursene på epletips er utrolig bra. Henrik forklarer konseptene på en flott måte og man har mulighet til å se snuttene om og om igjen. Jeg kan til og med stoppe en snutt når noe er vanskelig. Prøve selv, skrive ned noe viktig, spole tilbake og så se det igjen! Prøv det selv – det er lærerikt og moro!

Leif Anders

om kurs

Jeg har fullført "Ny på Mac" kurset (for første gang) Jeg fikk min først Mac for mindre enn en uke siden, og kurset har vært utrolig nyttig.

Aage Skandsen

om kurs

En helt ny måte å lære på! Litt uvant, men veldig morsomt. Eplehjelp.no sine nettbaserte videokurs er veldig bra. Man lærer mye og kan lære i sitt eget tempo. Ett år med Eplehjelp gir deg tilgang til massevis av kurs og kunnskap. Veldig mye for pengene! Det å lære på nettet er litt uvant, men man blir fort vant til det og da blir det bare en fryd. Du ser en snutt, blir oppfordret til å prøve selv og husker faktisk mer enn man vanligvis ville gjort ved et kurs på for eksempel Eplehuset! Dette anbefales.

Christian C

om kurs

Tusen takk for et flott kurs. Har nett kjøpt meg en iPad Air 2! Så dette kurset kom som bestilt. Synes jeg fikk flere gode tips og lærte masse. Epletips vil jeg anbefale på det varmeste:)

August Hauksson

om kurs

For en herlig gjeng dere er! Hadde jeg ikke vært ferdig med mitt yrkesliv skulle jeg søkt om jobb. Alt er så pedagogisk og morsom bygd opp. Mvh. Karin Alvar, gammel lærer og spesialpedagog. Lykke til videre.

Karin Alvar

om kurs

Kurset er helt supert. Jeg har lært mye nyttig nå som jeg ikke har funnet ut på egenhånd. Takk enda en gang. Nå venter jeg i spenning på iMovie-kurset siden jeg holder mye på med video, og etter oppgradering til Maverick ble det endringer som jeg ikke helt har fått til å fungere. Lurer på om det er lenge til dette kurset kommer. Jeg har hatt Mac i 4 år, men lærte alikevel.

Marianne Todal

om kurs

Takk for hjelpen! Flotte kurs, det er lett å forstå og jeg har lært veldig mye!

Kjell Johansen

om kurs

Etter at jeg var innom Eple-gutta og så Epleblokka for første gang, bestilte jeg 10 stykker til de hjemme og gutta på jobben for at de skal få orden på Macene sine. Helt genialt.

Morten Skjennem

om epleblokka

Valgte å kjøpe en Mac istedenfor for ny PC. Var kronglete og nytt i begynnelsen, men da jeg oppdaget Eplehjelp-kursene begynte det og løsne! Har ikke angret! Kurset er topp og gitt meg god assistanse underveis. Holder fortsatt på og det flotte er at jeg kan stadig gå tilbake hvis jeg har glemt noe!!

Marit Magnussen

om kurs

Jeg skulle så gjerne deltatt på webinaret på søndag, men jeg er dessverre opptatt! Håper dere ikke gir dere med webinarene. Det var veldig nyttig for meg sist. Og ga virkelig mersmak! Jeg er godt i gang med kursene, og opplever både fremgang og mestring! Ikke værst!

Britt Stene

Jeg er kjempebegeistret for kurset!

Margrete Gjerløw

om kurs

Meget fornøyd med iPhoto kurset – har hjulpet meg masse mht rydding på Macen. Gleder meg til å lære mer :)

Therese Barth Carlsen

om kurs

Helt siden jeg først fikk hjelp av Henrik en gang i 2012 har jeg følt meg trygg på at disse unge, kjekke mennene vet hva de snakker om. Som Mac-bruker siden 1988 (!) er jeg ingen novise, men selv vi erfarne brukerne trenger hjelp av og til, og da er det Eplehjelp jeg ringer til. De er også superhyggelig å få besøk av hjemme.

Tom O. Kleppesto

om hjelp

Kan anbefale Eplehjelpen på det varmeste! Super service, utrolig hyggelig miljø og du føler deg virkelig velkommen og godt ivaretatt! Var temmelig oppgitt før jeg tok kontakt med Eplehjelp - iMacen hadde gått i sort 3 ganger, reparert 2 ganger hos to andre Mac spesialister - uten at det holdt lenge. Fikk tips om Eplegutta og tok kontakt - noe jeg ikke angrer på! iMacen er som ny igjen og jeg vil aldri mere søke hjelp hos andre Apple verksteder om jeg skulle trenge det! Tusen takk til Rudi og Magnus - mine reddende engler!

Tina Norman

om hjelp