Møt våre unge hyggelige Apple-eksperter.

Konsulent

Magnus

Konsulentansvarlig

Med en bachelor i økonomi og et skarpt hode løser Magnus det meste med en Apple-logo på. Han er lidenskapelig opptatt av musikk og film, så når gjelder musikk eller filmredigering er Magnus mannen.

Konsulent

Martin

Kommunikasjonsansvarlig og konsulent

Martin var den 2. ordentlige ansatte og var med på å starte Eplehjelp sine tips og nettkurs «Epletips.no» med Henrik i 2013. Med god vestlandsdialekt, Apple-kunnskap og stå-på-vilje sørger han for strålende fornøyde kunder.

Konsulent

Henrik

Daglig leder, kursholder og gründer.

Med erfaring fra Humac (nå Eplehuset), en bachelor i økonomi og finans fra BI og en stor dose nysgjerrighet utvikler og leder han Eplehjelp videre.

Konsulent

Ludwig

Konsulent

17 år gammel begynte Ludwig i Eplehjelp på jakt etter å bli inspirert, lære mye og bli med på noe kult. Ved siden av å være revysjef på Sandvika VGS og studere jobber han med mange interne prosjekter i Eplehjelp. Ung og lovende!

Konsulent

Arne

Markedsføringsansvarlig

Arne har jobbet i NRK, Fox News og har en mastergrad i Medievitenskap fra UiO. Et godt øye for design, emojier og gode ideer til markedsføring og kommunikasjon.

Konsulent

Eirik

Økonomiansvarlig

Eirik gikk rett fra videregående og begynte på BI for å bli siviløkonom. Ved siden av å være økonomiansvarlig i Eplehjelp skal han nå inn på London School of Economics (LSE) og studere regnskap og finans.

Konsulent

Herman

IT-ansvarlig

Herman har en bachelor i Software Engineering fra Edinburgh i Skottland og har ansvaret for våre nettsider og interne systemer.