Hvordan laste ned filmer med iTunes

Det er ikke bare med Netflix eller HBO-Nordic du får sett på filmer. Du kan også laste ned, eller leie filmer med iTunes Store. Hva er vel bedre for lange bilturer til hytta enn…

Det er ikke bare med Netflix eller HBO-Nordic du får sett på filmer. Du kan også laste ned, eller leie filmer med iTunes Store. Hva er vel bedre for lange bilturer til hytta enn julefilmer på iPaden?

 

Gjennom iTunes Store kan du laste ned podkaster, musikk, filmer og apper. Det meste som er gøy, igrunn. Du må ha en Apple-ID og logge deg inn for å kunne handle, samme som i App Store. Du velger din kategori i iTunes Store, og leter etter det du trenger.

Skjermbilde 2014-12-18 kl. 11.09.51

iTunes er veldig intuitivt og enkelt. Velg kategori i fanen øverst. Vi skal se på film, så det er film som er huket av i bildet over. Finn så filmen du ønsker å se. Da kan du søke eller bla.

Skjermbilde 2014-12-18 kl. 11.04.51

Når du finner filmen du ønsker å se, kan du leie eller kjøpe den. Du kan få den på iPad og på Mac. Om du leier, vil filmen ligge i ditt iTunes bibliotek i 30 dager, såfremt du ikke starter den. Hvis du starter å se filmen, vil den være tilgjengelig i ett døgn etter at du har startet. Å leie fra iTunes er trygt og feilfritt. Selve nedlastningen tar mellom 30-60 minutter, alt ettersom størrelsen på filmen eller serien.

Skjermbilde 2014-12-18 kl. 11.05.04

 

 

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.