Se hva andre sier om oss

Meny

Flere hundre Apple-brukere får hjelp av oss hver måned

I videoen forteller Per Øyvind hva han syntes om hjelpen han har fått av oss.

Nedenfor finner du flere kundehistorier.

Se flereSe omtaler på Facebook

Kan anbefale Eplehjelpen på det varmeste! Super service, utrolig hyggelig miljø og du føler deg virkelig velkommen og godt ivaretatt! Var temmelig oppgitt før jeg tok kontakt med Eplehjelp - iMacen hadde gått i sort 3 ganger, reparert 2 ganger hos to andre Mac spesialister - uten at det holdt lenge. Fikk tips om Eplegutta og tok kontakt - noe jeg ikke angrer på! iMacen er som ny igjen og jeg vil aldri mere søke hjelp hos andre Apple verksteder om jeg skulle trenge det! Tusen takk til Rudi og Magnus - mine reddende engler!

Tina Norman

Super fornøyd med all hjelp jeg har fått fra dere. Dere er alltid hyggelig, gir veldig god service og kommer kjapt på banen. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deres hjelp - anbefaler Eplehjelp på det varmeste!

Charlotte Nagelgaard

Helt siden jeg først fikk hjelp av Henrik en gang i 2012 har jeg følt meg trygg på at disse unge, kjekke mennene vet hva de snakker om. Som Mac-bruker siden 1988 (!) er jeg ingen novise, men selv vi erfarne brukerne trenger hjelp av og til, og da er det Eplehjelp jeg ringer til. De er også superhyggelig å få besøk av hjemme.

Tom O. Kleppesto

Som lite teknisk person er det med bekymring jeg møtte utfordringer med min Mac. Eplehjelp har vært fantastisk på mange måter: de møtte meg med et varmt smil og respekt, de løste utfordringene mine og jeg følte meg godt tatt vare på. Jeg kan bare anbefalle dem på det varmeste. De har et super konsept og har skjønt at god service gjør forskjellen. Jeg blir nok fast kunne der! Takk Martin for god hjelp.

Martine Christensen