Møt våre unge hyggelige Apple-eksperter

Meny

Peder
Peder

Sindre
Sindre

Henrik

Magnus Mysen Holm

Magnus er bedriftsansvarlig hos oss. Med et kreativt og åpent blikk finner han nye, mer brukervennlige løsninger. Hans ekspertise er på e-postoppsett og fildeling sammen med å se hva bedrifter har, og ikke har, behov for.

Spør Magnus om: Bedriftsløsninger, e-postoppsett, synkronisering og fildeling.

Henrik

Barry Khalidi

Barry er vår egen gladlaks! Humøret smitter over på andre og han engasjerer seg i kundens utfordringer. Han har erfaring fra Eplehuset og finner løsninger på store og små problemer. Spør Barry om Bilder, mail og iCloud så får du svar på alt du måtte trenge!

Spør Barry om: Bilder, iCloud, e-post, generell bruk og maskinvare
Se hva vi kan hjelpe deg med

Henrik

Henrik Ruud

Henrik har lang erfaring som blant annet kursholder i Humac (nå Eplehuset), privat- og bedriftskunder i Eplehjelp. Han har løst Apple-ufordringer siden 2011 og har en brennende interesse for å hjelpe med alle problemer.

Spør Henrik om: ALT!

Apple-sertifiseringer: Apple Certified Support Professional

Henrik

Martin Fossedal

Martin kan hjelpe deg med det aller meste. Han har stålkontroll på bilder, generell bruk på Mac, iPad og iPhone samt synkronisering mellom enheter. En hyggelig mann fra vestlandet som er nysgjerrig og interessert i deg og dine utfordringer.

Spør Martin om: Bilder, iCloud, Finder og mappestruktur

Henrik

Ludwig Gjendemsjø

Ludwig er yngstemann, men det er ingen som tror det. Han er utrolig flink til å se hvor problemet ligger for deretter å komme med en løsning som passer for kunden. Ludwig gir god og effektiv hjelp sammen med en hyggelig prat og et smil om munnen.

Spør Ludwig om: Final Cut, e-post, Bilder, maskinvare og iCloud
Se hva vi kan hjelpe deg med

Henrik

Håkon Røsten

Håkon har 5 års erfaring fra Humac/Eplehuset og har god kontroll på Apple-produkter og problemløsning. Med et løsningsorientert sinn kan han hjelpe deg med de fleste av dine problemer.

Spør Håkon om: iCloud og fildeling, mappestruktur og problemløsning!

Apple-sertifiseringer: Apple Certified Support Professional

Henrik

Herman Halvorsen

Herman er utdannet programvareutvikler og har ansvaret for våre nettsider og interne systemer. Han er også en kløpper innen grafisk design og mye annet som krever kløkt og kreavitet.