Fjernhjelp via Fjernstyring (Mac)

Få enkel og rask hjelp med Macen, hvor som helst, når som helst.

Fjernhjelp betyr at en eplehjelper tar kontroll og styrer Macen din, direkte fra vårt kontor via et genialt program. Det eneste du trenger er internett.

1. Last ned TeamViewer

2. Finn ID og passord

3. Send oss info og få hjelp

1. Last ned TeamViewer

1) Last ned TeamViewer QuickSupport (QS) her.

2) Åpne nedlastningsmappen din via Finder og dobbeltklikk på «TeamViewerQS.dmg».

3) Dobbeltklikk på TeamViewer-ikonet.

4) Noen vil da få opp et varsel om at dette programmet er lastet ned fra Internett, trykk på åpne.

2. Finn ID og Passord i TeamViewer

TV ID

3. Send oss info og få hjelp

Betingelsene oppsummert

Ved mindre Eplehjelp AS handler uaktsomt eller uforsvarlig er vi ikke ansvarlige for:

• Datatap ved sletting, oppgradering eller annet (vi anbefaler ukentlig sikkerhetskopiering).

• Brukerfeil eller misforstatte råd.

• Vi er ikke Apple selv, eller assosiert med Apple og handler ikke på vegne av Apple.

Vanlig pris på 600,- per påbegynte 30 minutt for alt arbeid, ved mindre noe annet er avtalt eller et produkt/pakke er kjøpt.

Timespriser kan variere med konsulent og avtale.

Ved fakturabetaling gis 7 dagers forfall fra oppdrag er ferdigstilt med automatisk purring og eventuell inkasso.

Fullstendige betingelser og vilkår.

Priser

Vanlig fjernhjelp (e-post per henvendelse): 149,- (fastpris)

Minstetakst fjernstyring: 600,-

Per påbegynte 30. minutt: 600,-

Eplehjelp sender faktura etter endt sesjon og lager alltid en detaljert arbeidsrapport.

NB: Fakturerbar tid begynner når fjernstyring er satt opp eller ved telefonsupport i forbindelse med opprettelse av forbindelse.