Fjernhjelp via fjernstyring på Mac

Få enkel og rask hjelp med Macen, hvor som helst, når som helst

Bestill fjernstyring her

1. Last ned TeamViewer

1) Last ned TeamViewer QuickSupport (QS) her.

2) Åpne nedlastningsmappen din via Finder og dobbeltklikk på «TeamViewerQS.dmg».

3) Dobbeltklikk på TeamViewer-ikonet.

4) Noen vil da få opp et varsel om at dette programmet er lastet ned fra Internett, trykk på åpne.

5) Finn din ID og passord i TeamViewer som vist i bildet.

Last ned TeamViewer

TeamViewer

2. Fyll ut skjemaet under og få hjelp

Ved å fullføre skjemaet under godtar du våre betingelser og vilkår.

Priser

Vanlig fjernhjelp (e-post per henvendelse): 149,- (fastpris)

Minstetakst fjernstyring: 600,-

Per påbegynte 15. minutt: 250,-

Eplehjelp sender faktura etter endt sesjon og lager alltid en detaljert arbeidsrapport.

NB: Fakturerbar tid begynner når fjernstyring er satt opp eller ved telefonsupport i forbindelse med opprettelse av forbindelse.