Kursmedlem hos Eplehjelp: Bli med gratis i en månedLes mer her!×

Sånn renser du Macen din

Sånn renser du Macen din

Bli med på «Live webinar» med Henrik og lær hvordan du får en raskere Mac, med mer plass og en skikkelig forståelse for hvordan Macen fungerer.

Som medlem får du alltid tilgang til våre vanlige kurs og live webinarer i evig tid.

1 time og 13 min

4 snutter

Spørmål og svar

134 deltakere

Fornøydgaranti

Kursholder

Henrik Ruud

Kursholder, daglig leder og gründer av Eplehjelp. Med selger og kursholdererfaring fra Humac (nå Eplehuset), en bachelor i økonomi fra BI og en stor dose nysgjerrighet utvikler og leder han Eplehjelp videre.

Tilbakemeldinger

Mirjam Kristiansen

Jeg ble overlykkelig da jeg fant Eplehjelp.no! Jeg kan se kurs akkurat når det passer meg og stoppe og ta det igjen dersom noe er vanskelig. Kursene er konkrete, tydelige og oversiktlige. Jeg har hatt Mac i to år, men kunne ikke halvparten av det jeg kan nå. Eplehjelp.no anbefales til alle som har Mac, iPad og iPhone!

Marianne Todal

Kurset er helt supert. Jeg har lært mye nyttig nå som jeg ikke har funnet ut på egenhånd. Takk enda en gang. Nå venter jeg i spenning på iMovie-kurset siden jeg holder mye på med video, og etter oppgradering til Maverick ble det endringer som jeg ikke helt har fått til å fungere. Lurer på om det er lenge til dette kurset kommer. Jeg har hatt Mac i 4 år, men lærte alikevel.