Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Kurs i effektiv iPad-bruk

Kurs i effektiv iPad-bruk

Har du en iPad? I så fall bruker du den kanskje til å surfe på nettet, lese litt e-post og andre liknende saker iPaden er perfekt til. Det er vel og bra, men iPaden kan brukes til så utrolig mye mer. Dette kurset lærer deg hvordan du bruker iPaden mest mulig effektivt, med fokus på grunnfunksjonene til iPaden.

Læringsmål
– Lær grunnleggende iPad-funksjoner som gjør deg mer effektiv
– Lær hvordan du skal bruke disse funksjonene for å bli en superbruker

34 min

6 snutter

Spørmål og svar

89 deltakere

Fornøydgaranti

Snutter i dette kurset

Gratis

Se så effektivt

4 min

Fingerbevegelser

10 min

Fleroppgaver

5 min

Split view / Delt skjerm

5 min

Kontrollsenteret

5 min

Varslingssenteret

5 min

Snutter

Kursholder

Henrik Ruud

Kursholder, daglig leder og gründer av Eplehjelp. Med selger og kursholdererfaring fra Humac (nå Eplehuset), en bachelor i økonomi fra BI og en stor dose nysgjerrighet utvikler og leder han Eplehjelp videre.

Tilbakemeldinger

Karin Alvar

For en herlig gjeng dere er! Hadde jeg ikke vært ferdig med mitt yrkesliv skulle jeg søkt om jobb. Alt er så pedagogisk og morsom bygd opp. Mvh. Karin Alvar, gammel lærer og spesialpedagog. Lykke til videre.

Unni Thomassen

Hei Henrik :) Må takke dæ virkelig for et fantastisk kurs, tar Mac for nybegynnere. E ikke blitt ferdig med kurset enda, men e snart ferdig med opprydding i min Finder. Utrolig lett etter di bruksanvisning. Virkelig mye nyttig! Må repetere litt, så flott at æ kan ha kurset i ett år. Ska ta del 2 når det kommer, og iMovie. Tusen takk for et fantastisk lærerikt kurs! Æ anbefale det til dem æ kjenne som har Mac. No ska mi søster hive sæ på sa ho!