En-til-en hjelp for bedrift

Eplehjelp jobber med bedrifter på forskjellige måter. Fellesnevneren i alle våre samarbeid er at vi best liker å hjelpe til en-til-en. Vi hjelper til med personlige møter, over telefon og fjernstyring.

En til en i bedrift

Hvorfor en-til-en hjelp?

Alle konsulentene i Eplehjelp er lidenskapelig opptatt av at brukeren skal få glede av sine Apple produkter, og at Macen bare skal fungere til enhver tid. Vi jobber svært personlig med våre kunder for å bli kjent med deres forståelse og ambisjoner for teknologi.

Vi mener at den mest effektive måten å løse IT-relaterte problemer på er å sitte sammen og finne den konkrete årsaken til problemet. På denne måten unngår vi at problemene oppstår igjen, og brukeren lærer noe nytt for hver gang.

Super fornøyd med all hjelp jeg har fått fra dere. Dere er alltid hyggelig, gir veldig god service og kommer kjapt på banen. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deres hjelp – anbefaler Eplehjelp på det varmeste!

Charlotte Nagelgaard

Charlotte Nagelgaard

Daglig leder, Endringsportalen AS

Eplehjelp Bedrift er et konsulentselskap som hjelper Apple-baserte bedrifter med å få en enklere IT hverdag.

Vi ser på IT og teknologi som kilde til verdiskapning i bedriften, ved å jobbe helhetlig med opplæring, digitalisering og IT-drift. Dette skaper konkurransefortrinn for bedriften på sikt.

Har du spørsmål angående dette?