Bedriftskurs

Bruker dere Mac og Apple- produkter som hovedverktøy i bedriften? Har du inntrykk av at produktene ikke blir brukt bra nok? Da kan et skreddersydd Mac og Apple kurs for bedriften være midt i blinken.

En til en i bedrift

Informasjonsteknologi og datamaskiner har i større og større grad tatt over som det viktigste arbeidsverktøyet i enhver bedrift. Problemet med all teknologi er at det krever opplæring og grunnleggende forståelse for å bli utnyttet skikkelig. I Eplehjelp har vi jobbet med mange bedrifter som har slitt med kompetansenivået på teknologifronten. Disse selskapene kjennetegnes ved dårlig effektivitet, frustrerte ansatte og dårlig sikring av data. Dette er en direkte årsak til lavere verdiskapning i bedriften.

Mer enn bare hurtigtaster

Vi har hjulpet hundrevis av bedrifter og tusenvis av personer gjennom årene. På den tiden har vi skaffet oss mye erfaring om hvilke utfordringer bedrifter og privatpersoner sliter med. Dette gjelder alle som bruker mac, folk med forskjellige bakgrunner og kompetansenivå. Vi skreddersyr et kurs som er tilpasset til deres bedrift.

Dere velger selv om fokuset skal være veldig detaljert og kun et tema eller om vi skal gå gjennom flere generelle temaer.

Her er noen av de områdene vi kan dekke i et kurs:

Hvordan bli effektiv med Mac (hurtigtaster, vindushåndtering, internkommunikasjon)

Sikkerhet på Mac, iPhone og iPad

Hvordan lage gode presentasjoner i Keynote (eventuelt PowerPoint eller Google Slides)

Hvordan bruke e-post mer effektivt

Hvordan ta backup av din maskin

Fildeling

Effektiv lagring av filer (filhåndtering)

Skype / Google hangout / videokonferanser

Google Dokumenter, Office 365 Online

Og mange andre temaer

Kursene foregår i deres lokaler, i grupper mellom 5 og 10 deltakere for å gi best mulig oppfølging per kursdeltaker.

Våre kurs tar utgangspunkt i teori, og involverer alltid kursdeltakerne slik at de får praktisk erfaring. For å få høyest læringsutbytte er det viktig med praktiske oppgaver under kursene. Øvelse gjør mester.

Ønsker dere å høre mer om våre bedriftskurs er det bare å fylle inn skjema under så tar vi kontakt.

Super fornøyd med all hjelp jeg har fått fra dere. Dere er alltid hyggelig, gir veldig god service og kommer kjapt på banen. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deres hjelp – anbefaler Eplehjelp på det varmeste!

Charlotte Nagelgaard

Charlotte Nagelgaard

Daglig leder, Endringsportalen AS

Eplehjelp Bedrift er et konsulentselskap som hjelper Apple-baserte bedrifter med å få en enklere IT hverdag.

Vi ser på IT og teknologi som kilde til verdiskapning i bedriften, ved å jobbe helhetlig med opplæring, digitalisering og IT-drift. Dette skaper konkurransefortrinn for bedriften på sikt.

Har du spørsmål angående dette?