Om Eplehjelp bedrift

Meny

Vi ønsker å utfordre de etablerte IT-leverandørene i markedet.

Vi opplever at mange bedrifter i SMB-segmentet har kompliserte IT-systemer, som sammen med manglende evner og forståelse hindrer brukerne å utnytte systemene skikkelig. Dette fører til store effektivitetsutfordringer.

Vi mener at det å lære underveis, prøve selv og å få forståelse for teknologien er det viktigste for å klare ting selv. På denne måten kan man bruke IT effektivt i bedriften, og gjøre den til et konkurransefortrinn.

Mange betaler for ting de ikke trenger på grunn av leverandører med fortjeneste på fysiske produkter som filservere og kompliserte nettverksoppsett. Vi er helt uavhengige og partnere med de største leverandørene av IT-systemer for å anbefale det som er best for kunden, utifra behov.

Med 5 års erfaring har vi ikke lengst fartstid i SMB-markedet, men vi er skarpe og uredde problemløsere som er født med teknologi i ryggsekken, lomma og hendende.

Vi utfordrer de etablerte IT-leverandørene i markedet ved å gjøre det billigere, enklere og mer dynamisk å være kunde hos oss. Alle våre kunder har en fast månedlig avtale, som spesialtilpasses av kundens behov.

I tillegg synes vi det er gøy å skape engasjement og å gjøre IT morsommere! Det gjør vi ofte ved å gjøre ting litt annerledes, være personlige og bli godt kjent med de vi jobber med.  Se hva noen av kundene våre sier her.

Målet med Eplehjelp Bedrift er:

- Å gjøre IT til et konkurransefortrinn for din bedrift
- Å tilby best mulig hjelp til lavest mulig kostnad
- Å sørge for at ansatte i din bedrift blir bedre på IT-kunnskap

Når du sitter der og jobber og står skikkelig fast er Eplehjelp det man trenger. Eplehjelp har fungert som vår IT-avdeling siden 2012. EPLEHJELP ROCKS!

Jack Stensland

Jack Stensland

Daglig leder og eier, Mr Iceman

Apple-sertifisert