Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

SALT har hatt sterk vekst de siste årene. De begynte å merke voksesmertene mye på grunn av at teknologien ikke fungerte som den skulle. En viktig grunn var et lappeteppe av IT-løsninger. Sammen har vi funnet en ny og riktig skyplattform, økt sikkerheten og gjort det enkelt for de ansatte å få rask og god IT-hjelp.

Les mer

En maritim kunnskapsbedrift med hovedkontor i Svolvær, Lofoten. SALT er en uavhengig kompetansebedrift med kunnskap om og for kysten. De jobber hovedsakelig prosjektbasert og har spiss kompetanse og ekspertise innen maritime fag. De er 17 ansatte og har kontoret i Oslo, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø og i Svolvær.

Vi har hjulpet SALT med:

Rådgivning Rådgivning Teknologi Teknologi Mennesker Mennesker
Evaluering av verktøy Mac og PC - et blandet miljø Opplæring
Sky og lagringsstrategi Sharepoint Implementering
IT-risiko Office 365 Kontinuerlig bistand og nødhjelp
OneDrive
Dropbox
Crashplan
Sikkerhet
Løpende IT-drift

Utfordringen

Kraftig vekst og hjemmesnekrede IT-løsninger

SALT har vokst kraftig de siste årene. Daglig leder og to IT-interesserte medarbeidere har hatt ansvar for teknologien hittil. Dette har fungert lenge, før organisasjonen kom til et punkt der de teknologiske løsningene ble for fragmentert og lite gjennomtenkt. Det viste seg på flere måter, alt fra at e-posten de sendte ikke ble levert til at kalenderdelingen i selskapet ikke fungerte. I tillegg brukte kunnskapsrike ansatte mye tid på ting de ikke var best på: IT-trøbbel.

Leveranse

Opplæring, løpende IT-drift og en helhetlig skyplattform

Sammen gjennomførte vi en kjapp digital kartlegging og fikk SALT over på en helhetlig skyplattform, sørget for skybasert backup og mye mer. SALT er nå rigget for fremtiden, det er lagt til rette for ekte samhandling og videre vekst. I tillegg har vi gjort flere grep for å forbedre IT-sikkerheten. Det er viktig når man jobber med konfidensielle dokumenter og viktige kunder.

Resultat

Fokus på kjernevirksomhet, bedre sikkerhet og IT-drift som fungerer

Nå som e-posten, kalenderdelingen, fildelingen og den generelle IT-infrastrukturen i SALT fungerer skikkelig er det lettere for de ansatte å få gjort jobben sin. I tillegg vet de ansatte hvem de skal ringe når de trenger rask hjelp så de kan slippe å irritere seg over IT-trøbbel og fokusere på det de er best på: SALT kunnskap. Vi jobber fortsatt med SALT på løpende prosjekter og IT-drift.

Har du også lyst på et helhetlig IT-oppsett med en god sky-, e-post- og fildelingsløsning?

Henrik Ruud

Henrik Ruud

Daglig leder og rådgiver

920 88 450

henrik@eplehjelp.no

Magnus Mysen Holm

Magnus Mysen Holm

Tekniske løsninger og bedriftskonsulent

913 97 895

magnus@eplehjelp.no

Mange SMBer sliter med å skape verdi med teknologi

Hvordan står det egentlig til hos dere?

Test din bedrift