Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding
halogen

Halogen er et av norges fremste byråer innen tjenestedesign, digitale brukeropplevelser og systemorientert design.

Les videre

Vi har hjulpet Halogen med:

Rådgivning Rådgivning Teknologi Teknologi Mennesker Mennesker
IT-revisjon IT-opprydding Implementering
Sikkerhetsrådgivning Fjernadministrering Opplæring
Sky- og lagringsstrategi Løpende drift Bistand og support

Utfordringen

Bruken av IT i Halogen har endret seg drastisk de siste årene. En utdatert lokal filserver, flere ulike skyplattformer for fildeling og manglende rutiner for lagring og sikkerhet var i stor grad ikke tilfredsstillende for en bedrift med ansatte som har behov for rask og trygg tilgang til oppdatert data og samskriving i sanntid på tvers av både by- og landegrenser. Bruken av flere forskjellige skyløsninger skapte sikkerhetsutfordringer, og Halogen trengte hjelp til å identifisere og implementere en løsning som passet deres behov og krav til datasikkerhet.

Resultatet

Etter en fullstendig kartlegging av Halogens IT-systemer og en helhetlig analyse av dagens risikobilde knyttet til IT i organisasjonen, utviklet vi en behovsanalyse for fremtidens skyplattform og filbehandling. Basert på funnene har vi hjulpet Halogen med overgang til G Suite, som gir dem en helhetlig skybasert løsning, og de ansatte er ikke lengre avhengig av direkte kobling til den gamle filserveren for å jobbe effektivt sammen. Det er tatt flere store digitale steg i Halogen, og resultatet av samarbeidet er økt sikkerhet, effektivisering av arbeidsprosesser, en fremtidsrettet IT-struktur og fornøyde ansatte.

Hvordan det står til med IT-sikkerheten? Snakk med oss!

Henrik Ruud

Henrik Ruud

Daglig leder og rådgiver

920 88 450

henrik@eplehjelp.no

Magnus Mysen Holm

Magnus Mysen Holm

Tekniske løsninger og bedriftskonsulent

913 97 895

magnus@eplehjelp.no

Mange SMBer sliter med å skape verdi med teknologi

Hvordan står det egentlig til hos dere?

Test din bedrift